Make and Race - Appsymbool

Make and Race

Tom and Jerry

Make and Race

Omschrijving

OP JE PLAATSEN...KIES JOUW FAVORIETE TEKENFILM VAN BOOMERANG!
Bij dit leuke en veilige spel voor het hele gezin bouwen ouders en kinderen auto's en doen ze mee aan races! Met wie stap jij in een scheurijzer? Je kunt uit allerlei geliefde Boomerang-sterren kiezen, zoals:

- Scooby-Doo en Velma
- Tom en Jerry
- Stunt Happo en Bella de Ballerina Happo
- De Wacky Racers Penelope Pitstop, Dick Dastardly en Muttley
- Bugs Bunny en Tweety

MAAK JE KLAAR... EN BEWERK JE AUTO
Het startsignaal is gegeven! In Make and Race kun je niet alleen als je favoriete personages aan spannende races meedoen, maar bouw je ook nog eens hun auto! Je kunt de auto op allerlei manieren aanpassen en omtoveren tot de racewagen van je dromen!

KIES HET CHASSIS
Wat voor auto wil je? Een snel sportmonster? Een enorme terreinwagen? Jij hebt het voor het zeggen!

KIES DE WIELEN
Een waarheid als een koe: als het rond is, kun je erop rijden! Maak je keuze uit de gekste wielen, van fietsbanden tot donuts en cirkelzagen! Kies de wielen die het beste bij je passen.

KIES EEN NIEUW LIKJE VERF
Zie je jezelf wel zitten in een knalblauw scheurijzer? Of heb je liever een roze cabrio? Spuit je auto over met welke kleur je maar wilt!

KIES DE ACCESSOIRES
Kleed je auto aan met bliksemschichten, hartjes, elektrische gitaren, enorme motoren, brullende vlammen en nog veel meer! Je kunt ook stickers van je favoriete personages toevoegen en upgradepunten verdienen waarmee je je auto op nog meer manieren kunt aanpassen!

START...LAAT DE RACE BEGINNEN!
Staan auto en coureur klaar? Dan is het tijd om het asfalt een lesje te leren! Neem het op tegen je allerlei bekende Boomerang-personages, ontwijk de obstakels en raas als eerste over de eindstreep!

Schermafbeeldingen